follow Catalog firme » Paza protectie » Sisteme supraveghere » Camere supraveghere » Judetul GALATI
  home     Camere supraveghere   Judetul GALATI

Camere supraveghere Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru camere supraveghere completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
camere supraveghere de zi, camere supraveghere de noapte, camere supraveghere ip, camere de supraveghere, camere supraveghere nvd (Galati, GALATI)
Emvatelecom ofera servicii de vanzare, montaj, service, consultanta pentru sisteme de supraveghere video cu camere de inalta rezolutie, de zi si de noapte, ccd, megapixel, ip, sisteme de monitorizari in timpi reali, in scop publicitar a imobilelor, spatiilor comerciale, de productie, a santierelor, etc, inclusiv prin sistem wireless. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0751 *** ***Click aici!
camere supraveghere (Galati, GALATI)
M-gsystems este o societate cu experienta in domeniul securizarii electronice si mecanice a spatiilor civile si industriale si activeaza din 2008 in acest segment de piata. firma este avizata de igpr si dgipi, prin acest lucru dorind sa facem dovada profesionalismului si seriozitatii noastre...
0744 *** ***Click aici!
camere supraveghere (GALATI, GALATI)
SC NANOTECH COMPUTERS SRL a fost infiintata in anul 2011, principalul domeniu de activitate fiind comertul cu amanuntul al echipamentelor IT si service in magazine specializate. Ulterior ne-am extins activitatatea si pe gama de sisteme de supraveghere video, alarma si incendiu. Dupa toti acesti ani ne putem lauda cu un portofoliu impresionant de clienti si cu o multitudine de sisteme de efractie/incediu vandute...
0751 *** ***Click aici!
camere supraveghere (Galati, GALATI)
Prioritatea noastră este satisfacţia dvs. Atu-ul nostru constă în profesionalism si seriozitate . În plus, personalul nostru calificat are grijă să vă furnizeze soluţiile cele mai rapide şi mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizată pentru oricare din solicitari şi un înalt grad de implicare. Suntem dedicaţi îmbunătăţirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este cel mai important client şi o oportunitate pentru..
0742 *** ***Click aici!
camere supraveghere video (Galati, GALATI)
S.C. FULLSYS S.R.L. a fost înfiinţată în 2007, fondatorii săi prevăzând o companie destinată rezolvării problemelor şi acordării unui suport pentru sistemele de securitate electronice. Societatea este autorizată de Inspectoratul General al Poliţiei (IGP) si de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) să efectueze următoarele activităţi: proiectare, instalare, întreţinere şi service a sistemelor de securitate (sisteme de alarma, de supraveghere video, de..
0746 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie